20170608_185824-1.jpg

 

5.6. Tänään lähdetään. Pyörä pakattu, eväät ja varusteet mukana. Ei muuta kuin tien päälle.

Alku sujuu hyvin, pyörä rullaa mukavasti eikä oongelmia jaksamisen kanssa :)

Google mapsin mukaan tunti enää ensimmäiseen majapaikkaan. 

Kunto pettää ihan totaalisesti, tunti piti mennä, mulla meni kolme, ei millään meinaa jaksaa. Ajoin vielä kaikenkukkuraksi ohi siitä risteyksestä mistä piti kääntyä :( Tuli kymmenen kilometriä lisää matkaa. Ensimmäisenä päivänä kertyi kilometrejä 86. Siinäänsä iso saavutus, kun olen tänä kesänä polkenut vain kaksi kertaa 40km, joten ei ehkä ihme jos vähän alkoi matkanteko tuntumaan raskaalta. Onneksi perillä pääsee saunaan ja uimaan, lihakset vetreytyy ja olo helpottuu.

6.6. Tänään jatketaan Poriin. Enää 50km ja ei juurikaan mäkiä vaan tasaista maastoa. Todella hyvin jaksaa polkea, saunominen teki selvästi hyvää. Tosin olkapää on todella pahasti palanut auringossa, täytyy yrittää suojata se, ettei pala lisää. Joten kevyt verkkatakki päällä Poriin asti.. kaikki muut t-paidoissa ja hihattomissa, varmaan kesän kuumin päivä...

7.6. Tänään Yyteriin.. sataa vettä, joten pääsee lähtemään vasta puoli neljätä iltapäivästä. Mutta Yyterissä ei sada, eikä rannalla ole juuri muita, vain minä ja pyörä :)

20170608_191617.jpg

 

Tänään tuli pyöräiltyä noin 60km, semmoseen rauhalliseen tahtiin edetään, ihastelen maisemia ja tutkin erilaisia polkuja. Myös Yyterin rantaa pitkin pääsee suht hyvin pyörällä. Lähes koko ajan liikenteessä, ei malta jäädä istuskelemaan paikoilleen. 

20170608_184708.jpg

 

Yhteensä tuli pyöräiltyä noin 250km. Kiikoisissa jäin paluumatkalla ystävän mökille yöksi ja siellä sattui samana viikonloppuna olemaan talkoot, joten jäin siihen pariksi päiväksi ja Kiikoisista Tampereelle tulin auton kyydillä. Mutta ei harmittanut yhtään, joka tapauksessa ihan mahtava pyöräretki ja kiva kun pääsi talkooporukkaan mukaan. 

Täytyy myöntää, että ei ollut kyllä ihan paras pyörä tällaiseen retkeen, mutta mainio kokemus. Huonommallakin pyörällä voi taittaa matkaa. Mutta ehkäpä hieman kevyempi pyörä seuraavalle retkelle...